iHealth Core

Trådlös kroppsanalysvåg

Mät och se nio aspekter av din kroppskomposition med vår medicinskt godkända våg för att få full förståelse för hela din kropp.

Lär känna dig själv inifrån och ut.

Oavsett hur gamla eller unga vi är, borde vår hälsa vara vår högsta prioritet. Genom att känna till din vikt och din kroppskomposition har du möjlighet att ta bättre beslut för din livsstil och dina vanor. Din kropp kommer inte alltid säga direkt vad den behöver, men iHealth Core kan vara budbäraren.

9 exakta data för att lära känna dig själv bättre

Bioimpedans är den vanliga metoden för att mäta kroppskompositionen på vågar hemma. iHealth Core använder bioimpedans genom att använda 4 ledare för att mäta motståndet i det elektriska flödet i kroppen och använder det för att beräkna kroppens totala vattenmängd. Utifrån det totala kroppsvattnen, beräknas sedan alla 9 datan. Som en bonus finns det en separat sensor för inomhustemperaturen och luftfuktigheten, så du kan ställa in termostaten för att hålla din kropp i optimal kondition.

Vikt
Du kan veta om din vikt är hälsosam för dig. En högre- eller lägre vikt behöver nödvändigtvis inte vara bättre.

Kroppsvatten
Du ser hur mycket vatten du har i kroppen och kan utifrån det få reda på om du behöver dricka mer vatten.

Muskelmassa
Om du har som mål att bygga mer muskler, ser du på vågen hur mycket muskler du har nu.

Kroppsfett
Hjälper dig att anpassa din livsstil. Ju lägre kroppsfett, desto bättre.

Fettfri massa (”Lean mass”)
Den fettfria massan hjälper dig att se hur många kalorier du förbränner i vila. Den kan hjälpa till att visa hur mycket kalorier du behöver få i dig.

Benmassa
Visar skelettets vikt.

BMI
Vanligt riktmärke för att se om vikten består av mer eller mindre fett. Ju lägre desto bättre.

Visceral fettmätning
Viktigt mått för att se hur mycket fett som finns på insidan av magsäcken. Kan användas för att hantera sin hälsa och förebygga diabetes.

Dagligt kaloriintag
Används för att optimera intaget av kalorier som behövs.

my-vitals-appicon

Se datan. Uppnå dina mål.

Sätt mål och väg dig regelbundet och ofta för att få stabila resultat. Appen iHealth MyVitals ger dig enkla och lättförståeliga grafer för att se trender på dina resultat. En analog urtavla visar exakt hur nära du är dina mål och uppmuntrar dig att lyckas!

button_app_store270x80
button_google_play270x80

En våg för hela familjen

 iHealth Core kan användas av 10 unika användare. Det räcker att ställa sig på vågen och iHealth kommer att skilja dina data från de andras. Vågen särskiljer dig från de andra genom vikten med ett läsintervall på 2,2 kg. Om två personer har ungefär samma vikt, räcker det att se så att deras id-nummer stämmer som visas på skärmen. Om inte, klicka bara till vänster nere på vågen, som på en datamus, tills rätt användar-id visas.