MedCam Smart Produkter

På MedCam AB har vi arbetat med att importera och distribuera bärbara och pålitliga kolesterol- och diabetesmätare sedan 2004, såsom CardioChek och A1C Now+. Med MedCam Smart blickar vi framåt mot en framtid med bärbara hälsoprodukter som arbetar tillsammans med smarta telefoner och surfplattor. Härmed introducerar vi smarta och enkla produkter som underlättar för både privatpersoner och vårdpersonal. De produkter vi har under MedCam Smart är designade för att passa ett snabbt och målmedvetet liv, där det är lätt att göra testen, se resultatet och göra uppföljnings statistiskt på ett enkelt och roligt sätt. Den smarta framtiden är här nu, för både hemmabruk och professionellt bruk i vården!

iHealth Smart

Det enda glukosmätarsystem som fungerar direkt trådlöst med en smartphone eller surfplatta.

Kvalitet du kan lita på
iHealth Smart är godkänd av FDA och CE och är kliniskt testad. Innan vi släppte produkterna på marknaden, har dessa testats hårt enligt internationella krav. Vårt mål är att göra så att du kan hantera Typ 1- och Typ 2-diabetes lättare och med modern teknologi.

Läs mer

iHealth Align

Glukosmätare
Fungerar endast med iHealth teststickor och iHealth app för att hålla koll på utgångsdatum och kvantitet, så du aldrig behöver stå utan teststickor. Teststickorna säljs separat.

Den här lilla glukosmätaren går lätt att ta med sig i fickan och sätts in direkt i en smartphone eller surfplatta, för tillförlitliga tester närsomhelst och varsomhelst.

Läs mer

iHealth Feel

Trådlös blodtrycksmätare
Mät ditt blodtryck tillförlitligt och bekvämt i ditt hem.

Kliniskt testad noggrannhet
iHealth Feel har blivit utvärderad av BHS för sin tillförlitlighet. Vi är stolta att kunna erbjuda en medicinskt testad blodtrycksmätare för hemmabruk.

Läs mer

iHealth Sense

Trådlös blodtrycksmätare

Kliniskt testad noggrannhet. Väldigt bärbar.

Läs mer

iHealth Wave

Stil möter funktionalitet
Smidig och elegant design gör detta till det perfekta tillbehöret på gymmet, kontoret eller ute på stan. Bär det på handleden, i bältet eller i ett mjukt halsband. Levereras med fyra olika färger på armbanden: blå, svart, lila och rosa.

iHealth Wave är en vattentät enhet som mäter simdistans, steg, avstånd, kaloriförbränning och sömnkvalitet.

Läs mer

iHealth Edge

Mät mer än bara steg
Mät kaloriförbrukning, avstånd och sömnkvalitet.

Läs mer

iHealth Lite

Trådlös våg
Elegant design. Modern och minimalistisk stil som passar i alla miljöer. Mäter vikt och BMI så att du enkelt kan följa dina framsteg. Se resultaten i appen.

Mät, följ och dela dina vikt- och BMI-resultat. Sätt mål och utvärdera dina framsteg över tid.

Läs mer

iHealth Core

iHealth Core
Mät och följ nio aspekter av din kroppskomposition med vår medicinskt testade våg för att förstå din vikt på ett lättare sätt.

Läs mer

iHealth Air

Trådlös pulsoximeter
See hur din aktivitet påverkar dina syrenivåer och pulsen före- och efter träningen!

Tillförlitliga resultat
Mät syrenivå, puls och perfusionsindex trådlöst på ett tillförlitligt sätt, med vår trådlösa pulsoximeter. Kliniskt testad, HIPAA-kompatibel och godkänd av FDA och CE.

Läs mer

iHealth Track

Läs mer