Om Hampaolja

Hampaoljan från ScanHemp är helt svensktillverkad och optimerad för att få en perfekt balans mellan Omega 3,6 och 9. Den är helt ekologiskt framställd på ett unikt sätt för bästa möjliga kvalitet.

ScanHemps hampaolja skiljer sig en hel del ifrån dom vanliga Hampaoljorna. Det beror mest på att det är en helt unik extraktionsmetod där alla hälsofrämjande ämnen som finns i hampan utvinns. Man behöver oftast 2-5 gånger så mycket CBD ifrån oljor, baserade på koncentrat, i jämförelse med denna olja.
Att oljan innehåller alla aktiva ämnen, är det som gör att våra kunder upplever bra resultat på deras olika symtom.

ScanHemps Hampaolja innehåller 2000 mg Cannabinoider per 100 ml olja. Den innehåller också både vattenlösliga och oljelösliga Terpener och andra nyttiga molekyler och är utvunnen ur Svensk industrihampa

 

Charlotte’s Web kommer från USA och är en av världens mest kända hampaprodukter.

Produkterna från Charlotte’s Web™ av hampaextraktprodukter är namngivna efter Charlotte Figi, som inte bara är ett barn, utan den första som började använda denna produkt under överinseende av sina föräldrar. Charlotte’s Web™ har visat sig vara säkert för Charlotte och många andra barn (inklusive spädbarn) och det är en av anledningarna till att Charlotte’s Web™ är världens mest tillförlitliga hampaxtrakt.

Handla här

Hampaolja och allmän hälsa

Det man ska ha klart för sig är att Hampaprodukter inte är framtaget för någon specifik åkomma, utan är ett kosttillskott.
Tanken med att använda t.ex. Hampaolja är att hjälpa kroppens eget endocannabinoida system på vägen.